У Снігурівському районі Миколаївської області під тяжкістю фур обвалився Василівський міст. Мешканці кількох сіл залишилися відрізаними від райцентру.

Про повідомляє нардеп Тарас Кремінь на своїй сторінці в Facebook, публікуючи відповідні фото.

За його словами, тиждень тому перевантажені зерном вантажівки зупинили співробітники міліції в районі Василівського мосту. Вночі, поки ніхто не бачить, водії фур вирішили виїхати через понтонний міст, внаслідок чого зруйнували єдине сполучення із райцентром.

Читайте також: Міст через Керченську протоку будують одним трактором (фото)

"Це означає, що близько десяти тисяч селян будуть без хліба, хворі - без лікарів, діти - без таборів", - написав нардеп.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Після події на місце прибули співробітники спецпідрозділу "Кобра". Вони з'ясовують причини та наслідки того, що сталося.

"Безсумнівно, всі відповідні служби повинні винести вердикт цій резонансній справі і максимально швидко відновити транспортне сполучення", - додав Кремінь, звернувшись з проханням до депутатів місцевих рад ініціювати публічне обговорення транспортних проблем.

Таким чином він сподівається попередити подібні ситуації, які призвели до аварійного стану доріг області.