Ролик про помсту хлопця коханій за зраду в день її народження сколихнув інтернет. Його опублікував на своєму Youtube-каналі Рей Біфорд. Більше 2,5 мільйона користувачів подивились його за декілька днів.

Хлопець все майстерно підлаштував. Він закрив очі дівчині рушником, нібито приготувавши їй подарунок. Коли дівчина розплющила очі, то побачила, що всі її речі зібрані.

Під час відео грає пісня "Happy birthday to you". Жінка не очікувала цього, вона була збентежена. На питання "що все це означає" хлопець відповів, що знає про її зраду.

Читайте також: Дівчата у рушнику - популярний різновид модних селфі (фото)

Нагадаємо, що у травні 2015 року дослідники виявили взаємозв'язок між частотою жіночих зрад і активністю гена, що кодує рецептори вазопресину. Цей ген пов'язаний з проявом таких почуттів, як емпатія, довіра, а також впливає на близькість інтимних і соціальних зв'язків з партнером.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще