Рівняни сьогодні відправлятимуть до зони проведення АТО відремонтований та реконструйований бронетранспортер. Головна особливість машини – дизельний двигун "Мерседеса", який дозволить значно зекономити на пальному.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської облради.

Придумали такий засіб для посилення потужності БТР бійці батальйону "Горинь". Голова Рівненської облради Михайло Кириллов підтримав ініціативу хлопців та допоміг втілити інновацію у життя .

"Замість бензинового мотору поставили дизельний від "Мерседеса", – розповів боєць "Горині" Андрій Берташ.

Михайло Кириллов зазначає, що завдяки такій заміні бойова машина споживатиме на сто кілометрів не 70 літрів бензину, а лише 20 дизпалива.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Читайте також: На Хмельниччині пенсіонери лагодять БТРи для АТО (фото)

Цей бронетранспортер вже встиг побувати у районі бойових дій. Машина прикривала бійців батальону, коли вони доставляли на фронт боєприпаси. На БТРі і досі, навіть після фарбування, видно сліди ворожих куль.

Відправка модернізованої бойової машини на Схід країни запланована на сьогодні.