Рассел Пельтц, промоутер американського боксера Джейсона Соси (20-1-4, 15 КО), вважає, що його майбутнього суперника Василя Ломаченка (7-1, 5 КО) поки рано називати великим.

Пельтц зазначив, що українець провів дуже мало боїв на профіринзі, а в великі можна записувати спортсмена лише після завершення кар'єри.

"Я не можу сказати, великий Ломаченко чи ні. Він провів лише вісім профібоїв. Я впевнений, що він приголомшливий боксер. Але якби Майк Тайсон завершив кар'єру після перемоги над Спінксом у 1988-му, то ми навряд чи б говорили про нього нарівні з Джо Луїсом і Мохаммедом Алі.

Не можна оцінити боксера до того, як він закінчив кар'єру. Ще місяць тому все порівнювали Геннадія Головкіна з Марвіном Хаглером. Головкін – приголомшливий боксер. Але давайте подивимося, як складеться кінець його кар'єри. Тому що в бою з Джейкобсом для Triple-G було багато неприємних моментів. Люди насправді не знають, наскільки він хороший", – цитує слова промоутера Boxing Scene.

Також Рассел Пельтц заявив, що Сосі не звикати до ролі аутсайдера, адже в останніх поєдинках він був саме в такій ролі:

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"Кажуть, що Соса не зможе виграти навіть півраунда в бою з Ломаченко. Навіть мої близькі друзі сказали, що мій підопічний – це хлопчик для биття".

Дивіться відео традиційної битви поглядів Василя Ломаченка і Джейсона Соси:

Нагадаємо, 8 квітня на арені MGM National Harbor (Оксон Хілл, Меріленд, США) відбудеться бій Ломаченко - Соса. За прогнозами букмекерів, Василь Ломаченко є явним фаворитом цього поєдинку.

Вечір боксу транслюватиме американський телеканал НВО в прямому ефірі. В Україні в прямому ефірі бій Ломаченко - Соса покаже телеканал Інтер. Початок трансляції – 9 квітня о 05:00 ранку за київським часом.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко отримав діамантовий перстень від WBO.