У суботу, 6 травня, на Харківщині прикордонники затримали двох українців, які на машині намагалися вивезти в Росію сало.

Про це повідомили у Держприкордонслужбі.

Порушників затримали неподалік від кордону з країною-агресором між українським населеним пунктом Відрадне і російським Новопетрівка.

Двоє чоловіків 33 і 34 років намагалися вивезти дев'ять мішків сала загальною вагою майже 200 кг, а також запчастини до автомобіля.

Порушники чинили опір при затриманні, тому їх звинуватили не лише у спробі незаконно перетнути кордон, але також і в злісній непокорі військовослужбовцям.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

За попередньою оцінкою, українці намагалися вивезти товару на суму 50 тисяч гривень. Вилучений товар передали фіскалам.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, українець намагався перевезти в Росію 30 кілограмів черв'яків і продати їх рибалкам, або запропонувати фермерам в якості розпушувача ґрунту.