Журналісти програми "Гроші" розіграли короля російської пропагандисти Дмитра Кисельова, представившись керівництвом окупованого Криму.

Журналіст зателефонував Кисельову і сказав, що він - підлеглий "голови Державної Ради Республіки Крим" Володимира Константинова. Він повідомив, що дачу Кисельова повинні знести, оскільки ділянка, на якій вона знаходиться, потрапила під план забудови.

Почувши це Кисельов заявив, що звернеться до президента країни-агресора Володимира Путіна, який завадить планам чиновників.

"Я не погрожую Путіним – це ви мені погрожуєте Константиновим", – заявив пропагандист.

При цьому журналіст зробив абсолютно абсурдну пропозицію Кисельову, сказав, що він може перебратися під Херсон, до Залізного Порту. Проте навіть це не навело Кисельова на думку про розіграш. Більше того, він ще більше розійшовся і підкреслив, що це дуже важливе місце для його сім'ї.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", окупанти вирішили познущатися над плато Ай-Петрі в Криму. Кримчани в шоці: всі татарські ресторани та кафе потрапляють під знесення.