Король російської пропаганди Дмитро Кисельов розповів в ефірі про заяву донецьких терористів про появу на передовій підрозділу з "Правого сектора", яке складається з жінок-снайперів і носить страхітливу назву "Відьми".

Відеоролик опублікував на YouTube державний російський телеканал. Кисельов розповів, що про "Відьом" він чує не вперше: вони вже зарекомендували себе в злочинах проти мирних мешканців на Світлодарській дузі в 2016 році.

"Тим часом міністр закордонних справ Клімкін заявив, що розраховувати на підтримку союзників у війні на території країни не доводиться. Не знаю, про яких союзників говорить Клімкін. У нинішнього режиму в Києві реальних союзників просто немає, тому і воювати за нього ні одна країна не готова. Що ж до НАТО, то блок відхрещується від членства України не менш активно, ніж Євросоюз від вступу України в ЄС", - заявляє Кисельов.

"Тоді Порошенко ні багато, ні мало наважується укласти двосторонню угоду з США. Мовляв, будемо допомагати Америці, коли на неї нападуть, а поки нехай Америка допоможе нам, адже на нас напали. Дурість, але в середу Верховна Рада більшістю голосів приймає офіційне звернення до Конгресу США з проханням надати Україні статус основного союзника поза НАТО. Звернення направили, Конгрес США думає. Є про що. Адже Україна хоче, щоб американці по-дорослому вплуталися у війну проти Донбасу разом з українськими "відьмами", - на повному серйозі заявив російський пропагандист.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що посол США Ніккі Хейлі закликала світ не вірити Володимиру Путіну.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще