Український шоумен Сергій Притула під час поїздок на передову неодноразово наражав себе на небезпеку, але траплялися люди, які висміювали цю нелегку роботу.

Про це він написав на сторінці у Facebook.

Одного разу машину українських військових бойовики перетворили буквально на купу брухту, обстрілявши із крупнокаліберної зброї.

Телеведучий згадує, що противники були озброєні до зубів:

"Прибули з тундри на той бік лінії фронту… замість гармошек і балалайок у них були потужні снайперські комплекси".

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Подібний випадок стався під Донецьком. Машину, яку бійці охрестили "Патріком" ,спалили. Військові намагалися загасити полум'я, але підходити близько було надто небезпечно.

"Поліг залізний кінь. А хлопці, слава Богу, всі живі. Але це не найгірше. Машин ми ще привеземо", - додав він.

Користувачі соцмереж не залишилися байдужими до таких зізнань. Втім знайшлися й такі, які дорікнули ведучому, звинувативши його у тому, що він веде спільне шоу із російською акторкою Катериною Варнавою, яка виступала у Криму.

Притула в свою чергу не забарився із влучною відповіддю, натякнувши, що у складний для країни час краще подумати, чим допомогти бійцям АТО, а не перейматися скандалами та інтригами:

"Краще б цікавилися, чим допомогти армії, ніж тим, що там із Дорном та Варнавою", - підсумував він.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Притула пояснив, чому став волонтером.