Росія готова відновити військово-технічне співробітництво з Україною.

Про це заявив президент країни-агресора Володимир Путін на виїзному засіданні Військово-промислової комісії, повідомляють російські ЗМІ.

При цьому, за версією глави Кремля, відповідні умови для відновлення кооперації повинна забезпечувати не Росія, оскільки вони від неї ніяк не залежать. Втім, хто має ці самі умови створити, Путін також не уточнив.

Не забув він похвалити і вітчизняний ВПК, який після розриву відносин з Україною почав "розвивати область створення корабельних і авіадвигунів".

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", судячи з усього, Путін і так непогано налагодив військове співробітництво з частиною території України, окупованої бойовиками: Служба безпеки України знайшла у "сірій зоні" міни МОН-50 МЛ-8, які виготовляють виключно в Російській Федерації.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще