Чиновники Росії, що потопає в економічній кризі, вирішили "обдерти" приїжджих "крымнашистів" на аннексированный півострів, не знаючи, як ще можна збагатитися.

Відповідний законопроект схвалила урядова комісія з законопроектної діяльності, передають росСМИ.

Згідно з документом, з відпочиваючих хочуть стягувати до 100 рублів за добу перебування на півострові в якості курортного збору. Крім Криму під "пильний погляд" чиновників потрапили Алтайський, Краснодарський і Ставропольський краї.

Якщо проект схвалять, "пощастить" не тільки охочим прогріти кістки, але й бізнесменам, які приїхали у відрядження. Оплачувати своє перебування на курорті будуть люди, які проживають у готелях, квартирах або приватних будинках терміном більше доби. Пільговики під цю категорію не потрапляють.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", поки мешканці анексованого півострова збирають крихти, ватажок кримських окупантів Володимир Константинов примножує свої багатства. За рік чиновник заробив 83,9 млн рублів, що у дев'ять разів перевищує торішній дохід.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще