Серед мешканців окупованого Криму з кожним днем ​​все більше і більше наростає невдоволення й обурення: декілька років тому "влада" так рвалася "звільнити" півострів, а тепер... А тепер вже нецікаво. На папірці "Крим наш", а цього цілком достатньо.

Кримчани неодноразово скаржилися на поганий рівень життя, захмарні ціни в магазинах, непідйомну комуналку і багато інших "радощів" повсякдення. Сьогодні крик душі поширюється на інфраструктуру, якої практично немає: на півострові користуються тим, що побудували ще до анексії.

Власне, мешканці Сімферополя вирішили поцікавитися у чинуш, коли ж хоч якимось оновленням удостоять простих смертних. Невідомі написали сакраментальне питання на табличці, яку повісили на повороті вулиці Балаклавської.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, як російська артистка Олена Воробей записала відеозвернення до глядачів і вибачилася за зірваний спектакль. Нагадаємо, прикордонники не пустили артистку на територію України за виступи на анексованому півострові.