Головний тренер київського Динамо в інтерв'ю сайту Команда №1 поділився своїми враженнями від матчу збірної України з хорватами, а також прокоментував своє майбутнє в столичній команді.

"Гра з Хорватією? Звичайно, для нашої команди це був непростий матч. Всі розуміли, що нам протистоїть сильний суперник - думаю, найсильніший в групі. Втім, на мій погляд, хорвати не показали всього свого потенціалу, і в цьому заслуга футболістів збірної України. Можливість зачепитися за очки була" - сказав Ребров.

Також тренер "біло-синіх" поділився думкою про можливу нову тактичну схему Динамо в три захисники, з якою кияни провели свій останній контрольний матч з Ворсклою:

"Якщо вже ми впевнено перемогли, створивши багато гольових моментів, то вона швидше сподобалася, ніж ні. Ми діяли так на тренуваннях, випробували цю структуру в матчі, і я думаю, що футболістам така модель теж припала до душі. Перевага цієї схеми в чисельному перевагу як в атаці, так і в захисті" - зазначив тренер Динамо.

Крім того, Ребров торкнувся теми свого майбутнього в київському клубі:

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Рік тому ми домовилися з президентом, що в кінці цього сезону вирішимо, чи є сенс працювати далі, чи достатньо мотивації і можливостей розвивати колектив. У кінці минулого сезону, я цього не приховую, мені пропонували новий контракт, але тоді я чесно зізнався - хочу допрацювати чинний термін угоди, побачити свій прогрес, динаміку розвитку команди"- резюмував коуч столичної команди.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, бразильський легіонер залишає Динамо після семи років в клубі.