Волонтери створюють паралельну інформаційну систему для збору відомостей про реальні проблеми українських військовослужбовців в зоні АТО.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це повідомив глава ради волонтерів при Міністерстві оборони України Давид Арахамія.

"У штабі "Сармат ", який знаходиться в Краматорську, створений волонтерський центр, мета якого - побудувати паралельну інформаційну систему про стан справ у зоні АТО. Тому що для нас на сьогодні найголовніше - це наші хлопці на фронті. Зрозуміло, що можна все відкласти, якісь наші проблеми в тилу, питання господарські, але наші хлопці в АТО - це пріоритет для кожного з нас", - сказав він на брифінгу в п'ятницю в Києві.

Читайте також: "Самозрада": волонтер про ненадання Україною громадянства бійцям-іноземцям

Арахамія розповів, що у волонтерському центрі поки що йде збір інформації.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Ми зараз в тому центрі тільки збираємо інформацію, створили електронну систему звернень, яка дозволяє оперативно оцінити, що відбувається, які найпроблемніші частині функціонування нашої армії. Очікується, що протягом місяця філії цього волонтерського центру з'являться в кожному командуванні в кожному секторі", - зазначив він.