Дії кожного демонстранта повинні фіксуватися на відеокамеру, вважає нардеп і радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

За його словами, у правоохоронців є відео, на яких видно, хто кинув гранату в ході мітингу під парламентом і брав участь у побитті бійців Нацгвардії 31 серпня, передає Сегодня.

"Я виступаю публічно і письмово з ініціативою встановити у всіх місцях, в яких проводяться мітинги, камери з високою роздільною здатністю, які дозволяли б визначати і детально розглядати дії кожного мітингувальника", - підкреслив Геращенко.

Читайте також: Сім'ям загиблих під Радою виплатять по 609 тис. грн

Депутат зазначив, що ніхто не може заборонити громадянам влаштовувати мітинги, але всі їхні дії мають бути чітко видно, щоб всі зловмисники були покарані по закону.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще