Всі співробітники столичної міліції виведені поза штат до проходження переатестації для роботи в підрозділах Національної поліції. Про це повідомляє 5 канал.

Як розповів заступник начальника Патрульній служби Києва Дмитро Євдокимов, зараз створюються нові підрозділи Національної поліції, зокрема, кримінальний підрозділ. Стара правоохоронна структура буде ліквідована.

"Кабінет міністрів на виконання положень закону "Про Національну поліції" створив юридичну особу - Національну поліцію України, і зараз починається процес створення відповідних підрозділів: патрульної поліції, кримінальної поліції,та територіальних управлінь Національної поліції. Після цього відбудеться процес ліквідації старих міліцейських структур. Тобто райвідділів міліції і таке інше", - уточнив він.

Читайте також: 82% харківських поліцейських мають вищу освіту - Аваков

Таким чином, за словами Євдокимова, щоб потрапити в новостворену структуру, співробітники міліції повинні пройти переатестацію.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Нагадаємо, що 2 вересня Кабінет міністрів прийняв рішення про створення Національної поліції - центрального органу виконавчої влади. "Кошти, необхідні, для того щоб українські поліцейські вийшли на вулиці міст і здійснювали патрулювання й охороняли українських громадян, повинні бути забезпечені як у поточному році, так і в наступному. У рамках підготовки закону України "Про державний бюджет на 2016 рік" це повинно бути зроблено ", - сказав прем'єр Арсеній Яценюк.