Сьогодні Кабінет міністрів затвердив нову форму для української поліції.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Ви вже бачили робочу форму нового поліцейського патруля. Схожа форма буде у нових дільничних (буде іншою функціонал і посада). Единий стиль робочої форми буде витриманий у всіх підрозділів: спецназу, експертів і криміналістів, співробітників карного розшуку", - написав він.

Аваков уточнив, що міліцію скасують 7 листопада і попередив, що люди у формі нинішньої міліції з того дня стають нелегітимними.

Чиновник уточнив, що співробітники МВС зможуть потрапити в нову поліцію тільки шляхом відбору та тестування.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Ніхто не перейде автоматично з міліції в поліцію! Скрізь перехід буде спочатку обумовлений структурними змінами в підрозділах у відповідності зі стратегією реформи. Потім тестування та співбесіда, конкурсні набори - повна переатестація особового складу", - підсумував він.

Читайте також: Курсантам одеської Військової академії представили нову форму (фото)

Нагадаємо, що у нову патрульну поліцію в Краматорську і Слов'янську записалося більше трьох тисяч чоловік.