У середині вересня 2015 року в Україні запустили пілотний проект реформи по харчовому забезпеченню Збройних Сил України.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗа впровадженням нововведень спостерігає комісія ЗСУ та волонтери, які ініціювали реформу.
Так, підрозділу моряків флагмана українських ВМС фрегата "Гетьман Сагайдачний" в Одесі запропонували широкий вибір страв, у тому числі фрукти, овочі, і кисломолочні продукти, повідомила прес-служба ВМС ЗСУ на своїй сторінці в Facebook.
Читайте також: СБУ залишили терористів "ДНР/ЛРН" знову голодними
В експериментальних військових частинах якість харчування виросла, як і асортимент страв. Нове обладнання дозволяє готувати по два-три перших, других страв і холодних закусок, повідомив начальник продовольчої служби тилу Командування ВМС ЗС України полковник Костянтин Елькін.
Нагадаємо, експеримент проводять в Одесі, в підрозділі моряків флагмана українських ВМС фрегата "Гетьман Сагайдачний" і в одній з частин на Львівщині.