У середині вересня 2015 року в Україні запустили пілотний проект реформи по харчовому забезпеченню Збройних Сил України.

За впровадженням нововведень спостерігає комісія ЗСУ та волонтери, які ініціювали реформу.

Так, підрозділу моряків флагмана українських ВМС фрегата "Гетьман Сагайдачний" в Одесі запропонували широкий вибір страв, у тому числі фрукти, овочі, і кисломолочні продукти, повідомила прес-служба ВМС ЗСУ на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також: СБУ залишили терористів "ДНР/ЛРН" знову голодними

В експериментальних військових частинах якість харчування виросла, як і асортимент страв. Нове обладнання дозволяє готувати по два-три перших, других страв і холодних закусок, повідомив начальник продовольчої служби тилу Командування ВМС ЗС України полковник Костянтин Елькін.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Нагадаємо, експеримент проводять в Одесі, в підрозділі моряків флагмана українських ВМС фрегата "Гетьман Сагайдачний" і в одній з частин на Львівщині.