Міністерство інфраструктури України відібрало п'ятьох кандидатів на посаду генерального директора державного підприємства поштового зв'язку "Укрпошта". Серед них є і чинний виконувач обов'язків гендиректора цього підприємства Ігор Ткачук.

Як повідомляється на сайті міністерства, відбулося засідання комісії при Мінінфраструктури, на якому 14 кандидатів, які відповідають кваліфікаційним вимогам, провели відповідні презентації.

Після їх розгляду відібрали п'ятьох кандидатів - Артемія Єршова, Дмитра Нікітіна, Відаса Даніелюса, Тетяну Білоус та Ігоря Ткачука.

Читайте також: Керувати "Укрпоштою" захотіли 20 осіб

Конкурс на посаду очільника "Укрпошти" Мінінфраструктури оголосило 8 вересня. 22 жовтня стало відомо, що цей пост очолити захотіли 20 претендентів, але з них відповідним критеріям відповідало 14 осіб.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще