Для учнів з окупованих територій Криму та Донбасу в Україні створили додатковий ресурс для дистанційного навчання - Центр відкритої освіти. Про це повідомила координатор освітніх програм київського центру громадянської просвіти "Альменда" Валентина Потапова у Facebook.

Читайте також: Мукачівський першоклашка в туалеті проломив череп п'ятикласникові

"До уваги кримчан і не тільки!!!!! Всім, хто бажає продовжити навчатися в українських державних школах і отримати освітній документ державного зразка, створено додатковий ресурс дистанційної освіти - Центр відкритої освіти", - сказано у повідомленні.

Навчання буде відбуватись на базі школи №81 міста Києва.

Також Потапова звернула увагу, що учні дев'ятого класу з окупованих територій вже не мають документу про закінчення школи державного зразка, тому повинні отримати його.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще