Голова окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов вважає, що в кримській сфері обслуговування повинні працювати українці. Про це він сказав під час засідання президії Держради в Криму за участю президента Росії Володимира Путіна, пише "Українська правда".

За його словами, робота в туристичній галузі Криму є сезонною, а через низькі зарплати залучити на неї росіян не вдається.

"Рішення (проблеми) бізнес бачить у залученні на роботу іноземних громадян, насамперед – громадян України, серед яких є велика кількість професіоналів, які потребують працевлаштування", – наголосив він.

Читайте також: В Криму протягом трьох років дорожчатиме проїзд у троллейбусах

Аксьонов звернувся до Путіна з проханням спростити для громадян України отримання дозволу на роботу в Криму.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зокрема, він попросив позбавити українців необхідності здавати іспит на знання російської мови, історії та основ законодавства РФ, оскільки більшість громадян України, за його словами, вчили російську мову та літературу в школі.

Нагадаємо, сьогодні у Криму перебувають президент Росії Володимир Путін та прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв.