Через незаконну анексію Криму до Херсонщини завітала рекордна кількість пляжних туристів.

Про це пише УНН, із посиланням на Управління туризму Херсонської облдержадміністрації.

"На сьогоднішній день в регіоні відпочили більше двох мільйонів туристів. Останній раз таку кількість відпочивальників зафіксували у 2013 році", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Півтисячі земельних ділянок отримають учасники АТО на Херсонщині

Згідно інформації, люди їдуть з усієї України та близького зарубіжжя.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Багато приїхало туристів із Білорусії. Ми провели досить потужну промоушн-кампанію, особливо на Західній Україні. Це дало свої результати. Люди побачили, що у нас все спокійно і мирно, що Херсонщина гостинна і патріотична територія", — сказав директор Департаменту зовнішньоекономічної діяльності, туризму та курортів облдержадміністрації Сергій Шкарупа.

Для залучення до відпочинку більшої кількості людей, цього року запровадили додатково кілька нових фестивалів та відкрили сучасні табори.

Наприклад, на Арабатській стрілці стартував проект "Арабатські емірати", що передбачає ряд заходів для відпочинку молоді, з проведенням тренінгів, майстер-класів і розважальною програмою.

У Залізному Порту всі номери в готелях та пансіонатах заброньовані до вересня. На пляжах людно від самого ранку.

Загалом на Херсонщині облаштували 200 кілометрів пляжної зони та близько 105 пляжів.