У Краматорську Служба безпеки України разом з військовою прокуратурою затримала бойовика "ДНР". Він планував скоїти теракти у місті.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Терорист на прізвисько "Ніндзя" у квітні-липні минулого року брав участь у захопленні приміщень органів влади та місцевого самоврядування. Він також є членом терористичного угруповання "МВС ДНР". У його складі брав участь у збройних протистояннях з українськими підрозділами.

Він прибув у липні цього року до Краматорська на завдання ватажків "ДНР". Бойовик намагався створити терористичну мережу, щоб здійснювати диверсії. Він шукав людей з сепаратистськими поглядами серед жителів міста та інших населених пунктів Слов'янського району. Також терорист спостерігав за місцями дислокації підрозділів українських військових та за об'єктами інфраструктури регіону.

Читайте також: П'ятьох російських терористів затримали у Києві

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Правоохоронці, під час обшуку за місцем проживання зловмисника, знайшли та вилучили чотири саморобні вибухові пристрої, споряджені металевими вражаючими елементами. Їх загальна вага складає майже чотири кілограми. Також він зберігав гранату "Ф-1", бронежилет, гладкоствольну рушницю та холодну зброю.