Сьогодні в Маріуполі біля обласного управління міліції відкрили стелу пам'яті з іменами правоохоронців Донецької області, які загинули протягом 2014-2015 років.

Про це повідомляє місцеве видання 0629.com.ua.

На урочисте відкриття прийшли матері, вдови та діти правоохоронців. Ордени "За мужність" ІІІ ступеня вручили родичам загиблих.

Після хвилини пам'яті та урочистих гарматних пострілів відкрили стелу. На ній викарбувані прізвища 16 правоохоронців, серед яких - начальник відділу ДАІ Маріупольського МУ Віктор Саєнко, молодший інспектор зв'язку Маріупольського МУ Михайло Єрмоленко, які загинули 9 травня 2014 року.

Читайте також: У Маріуполі купаються і засмагають біля оборонних споруд

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зазначається, що в Маріуполі також загинули Родіон Добродомов (9 травня 2014) та Віталій Мандрик (23 лютого 2015). Усі інші герої були вбиті терористами в Донецьку, Дебальцеве, Докучаєвську, Іловайську, Пісках.

Також 20 серпня у Вінниці на Алеї Слави відкрили пам'ятники двом льотчикам, які загинули на Сході України.