23 серпня у День державного прапора у Новограді-Волинському Житомирської області було відкрито пам'ятник воїнам, які загинули під час антитерористичної операції на сході України. Повідомляє Житомир.info.

Цього дня у Новограді-Волинському ніяких святкувань до Дня прапора не було заплановано, адже в сценарій відкриття меморіалу закладені драматичні аспекти. Після офіційної частини, рідні та близькі загиблих поклали квіти до пам'ятного знаку.

На заході були присутні керівники міста та району, місцеві жителі, а також народний депутат України Борислав Розенблат.

Читайте також: Пам'ятний знак Небесній Сотні з'явився у Тернополі (фото)

Нагадуємо, що у Новограді-Волинському у сквері Слави біля пам'ятного знаку "Борцям за волю України" відбувся мітинг-реквієм з нагоди річниці трагічних подій в Степанівці Донецької області. В ньому взяли участь представники міської влади, громадських об'єднань та політичних партій, військові побратими, рідні та близькі героїчно загиблих земляків і всі небайдужі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще