Завдяки українським військовим, подвійне свято відзначили жителі села Успенівка Красноармійського району Донецької області. На День Незалежності України у місцевому парку командуванням сектору "Б" урочисто відкрито ігровий майданчик для дітей - повідомляє Євген Силкін.

Ініціатором і безпосереднім втілювачем в життя давньої мрії мешканців села, виступила група цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України. Відтепер, завдяки співпраці військових та представників місцевої громади, маленькі українці мають чудове місце для забав.

Десять ігрових елементів для дітей та відпочинкову зону для дорослих встановили у місцевому парку відпочинку біля селищного будинку культури. Це — гойдалки, гірки, турніки та ігрові будиночки — усе яскраве та зручне. Для батьків встановили лавочки.

Читайте також: Діти і міліціонери змагалися у веслуванні на "Драконах" (фото)

"Дитячий майданчик — це наш подарунок громаді Успенівки. Діти — це наше майбутнє, і ніщо не надихає так, як усмішка дитини. Майданчик — наш маленький крок, аби діти були захищені від негативного впливу війни, і з користю та весело проводили дозвілля. Я б хотів, щоб це місце стало улюбленим для відпочинку дітлахів, щоб тут було безпечно та цікаво. А наші військові докладуть для цього максимум зусиль, — зазначив керівник сектору "Б" полковник Валерій Залужний.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще