Вчора в галереї "Лавра" відкрився фестиваль кастом-культури Kyiv Kustom Kulture.

Вже втретє на цьому заході зібралися люди, захоплені виготовленням автомобілів, мотоциклів та велосипедів, авторським фарбуванням, пінстрайпінгом, аерографією і багатьма іншими проявами кастом-культури.

"Хотіли, щоб виставка набувала міжнародного характеру, щоб запрошували європейські майстерні. Ще було б дуже цікаво бачити речі, прямо не пов'язані з кастомайзингом, але здатні надихати або направити думку", - говорять учасники фестивалю з майстерні ParadiZe, передає Cultprostir.

Читайте також: У Львові відбувся фестиваль мопсів (фото)

Окрім виставки, на фестивалі передбачені музичні майданчики, де гратимуть діджеї, на вулиці для відвідувачів буде працювати бар, а у дворі галереї відбудеться турнір з кікеру. Також можна буде зробити зачіску в барбер-шопі, покататися на скімборді або відпочити в лаунж-зоні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще