Харківські правоохоронці перевіряють інформацію про замінування трьох судів. Про це повідомляє УМВС в Харківській області.

"Інформація про те, що нібито станеться вибух у будівлях Харківського апеляційного адміністративного суду, Харківського апеляційного господарського суду та районного суду у селищі Покотилівка надійшла до оператора "102" об 11-25 від невідомого чоловіка", - повідомили правоохоронці.

На місце події виїхали слідчо-оперативні групи Жовтневого, Дзержинського та Харківського райвідділів міліції, кінологічна служба, експерти-криміналісти та вибухотехніки.

Читайте також: Відвідувачів одеського банку евакуювали через "замінування"

"Правоохоронці проводять огляд територій та вживають усі необхідні заходи для перевірки повідомлення", - наголосили у МВС.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, днями анонім повідомляв про замінування Харківської облдержадміністрації, проте вибухівки там не знайшли.