Активісти з Севастополя склали онлайн-звернення на ім'я президента Росії Володимира Путіна з проханням організувати очищення міста від сміття.

Представники руху Sevsvalki.net відзначили, що в останні роки сміття витісняє з Севастополя жителів, передає Сегодня.

"Діти грають у дворах і парках, завалених відходами, які ніхто не прибирає. Купи сміття гниють на міських пляжах. Переповнені контейнери випромінюють сморід, через якого в деяких районах неможливо відкрити вікна. Робота комунальних служб повністю провалена. Дощі змивають сміття в море , отруюючи воду "- заявили активісти.

Читайте також: У Криму знову зростуть ціни з 1 вересня

При цьому вони підкреслили, що ситуація стає катастрофічною.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"У нас не залишилося більше надії на те, що виконавча влада Севастополя зможе вирішити проблему сміття. Ми навіть не впевнені, що вони дійсно зацікавлені в цьому. Настав момент, коли необхідно втрутитися наглядовим органам, для прояснення ситуації і наведення порядку. Ми, севастопольці та гості міста-героя, просимо вас провести перевірку діяльності служб міста Севастополь, що відповідають за вивезення та утилізацію сміття ", - напісали севастопольці у зверненні.