Співробітники Трускавецького міськвідділу міліції затримали мешканку Дрогобича. Вона працювала в одній із банківських філій на території міста.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Львівській області.

Зловмисниця, завдяки добре продуманій і відпрацьованій схемі, привласнила 3,5 мільйонів гривень, що належали банку.

Крім цього, протягом тривалого періоду працівниці фінансової установи вдалося обманом привласнити ще кошти, що належали клієнтам банку. Загалом правоохоронці встановили більше 20 епізодів її злочинної діяльності. Також міліціонерам вдалося задокументувати схему, яку вона використовувала для незаконного збагачення.

Читайте також: У Львові пікетували російський магазин взуття (фото)

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Підозрюваній, за рішенням попереднього судового засідання, обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Жінці загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, та конфіскація майна.

Нагадаємо, СБУ викрила шахрайську схему фінансування терористів "ДНР" за допомогою інтернет-банкінгу.