Міліція Краматорська затримала 18-річного бійця так званої "ДНР".

Терорист був підлеглим Мотороли, передає Главком.

"Співробітниками Краматорського міського відділу міліції був затриманий учасник незаконного збройного формування. В основному бойовик чергував на блокпосту і був підлеглим відомого терориста Мотороли. Крім того, він періодично виконував "завдання" з дискредитації українських військових", - сказано в повідомленні.

За даними міліції, 18-річний житель Краматорська вступив до лав терористів "ДНР" з матеріальних міркувань. Він пройшов курс підготовки снайперів, отримав автомат і поселився на одному із міських блокпостів.

За службу в незаконному збройному формуванні юнака годували і обіцяли заплатити гроші.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читайте також: На Сумщині в полі знайшли дві гранати

Періодично бойовик виконував ще одне специфічне завдання - в будівлі захопленого виконкому йому видали форму, на якій були знаки відмінності українських прикордонників. В цьому одязі він повинен був вживати алкогольні напої і своєю поведінкою дискредитувати Збройні сили України.

Бойовику загрожує покарання за створення терористичної групи.