У Дніпропетровській області троє зловмисників вчинили розбійний напад на подружжя пенсіонерів. Серед правопорушників був учень 9-го класу.

Про це повідомили в прес-службі УМВС України в Дніпропетровській області.

До працівників Павлоградського міськвідділу міліції звернулася 80-річна пенсіонерка. Вона повідомила правоохоронцям про те, що коли вона разом зі своїм 76-річним чоловіком перебували вдома, троє невідомих пошкодили кабель електроживлення до будинку. Дочекавшись коли її чоловік вийшов у двір, зловмисники заштовхали його у вітальню будинку і, погрожуючи ножем і пневматичним пістолетом, зажадали віддати їм гроші та коштовності.

Читайте також: У Дніпропетровську у жінки вкрали сумку із 800 тис грн

Злочинці забрали із серванта три тисячі доларів, 50 тисяч гривень, сережки, мобільний телефон, велосипед, і зникли.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Правоохоронці затримали і доставили в міліцію трьох місцевих жителів 14-ти, 17-ти і 30-ти років.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.