Сьогодні під будівлею обласного господарського суду відбувся мітинг медиків і пацієнтів санаторію "Лермонтовський", які протестують проти спроб Міністерства Юстиції виселити санаторій - повідомляє "Южный курьер".

Більше ста людей зібралися на акцію під будівлею обласного господарського суду. Міністерство Юстиції планує виселити санаторій з приміщень, які він займає вже більше ста років. Саме в цьому полягає суть позову, який Мінюст подав відразу в кілька судів.

"Вчора на територію санаторію увірвалися близько 40 осіб. Виганяючи з будівлі відпочиваючих і лікарів, вони намагалися силовим шляхом захопити санаторій. Це були співробітники виконавчих служб Приморського і Суворовського районів, посвідчення більшості з них були прострочені. Вони сказали, що їм нібито дано вказівку зверху і вони її виконують. Нагадаю, що виконавча служба підпорядковується Мінюсту "- відзначає директор санаторію Дмитро Антіпов.

Читайте також: В Одесі побилися "самооборонівці": є постраждалі (фото)

Зауважимо, що за підсумками вчорашньої спроби рейдерського захоплення санаторію вдалося з'ясувати, що були присутні там співробітники виконавчої служби Київського району Одеси.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, на засіданні господарського суду розглядається суперечка про приналежність декількох об'єктів нерухомості на території санаторію "Лермонтовський". Представник позивача наполягає на передачі цих об'єктів у власність Міністерства Юстиції.