Військова контррозвідка Служби безпеки України в районі проведення АТО знайшла схованку з великим арсеналом зброї та боєприпасів.

Вилучили гранатомети, протитанкові ракети та тисячі набоїв, повідомляють у прес-центрі відомства.

"У лісовому масиві неподалік автотраси "Артемівськ-Лисичанськ" виявлено схованку з двома протитанковими керованими ракетами, сорок реактивних протитанкових гранат різної модифікації, майже сотню ручних гранат, 15 тисяч набоїв різного калібру, гранатометні постріли, порохові заряди та тротилові шашки", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, наразі тривають невідкладні оперативно-слідчі дії щодо з'ясування походження зброї, а також встановлюються особи причетні до облаштування схрону.

Відкрито кримінальне провадження за статтею незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення
Показати ще

Читайте також: У столиці попрощались із військовим, який врятував п'ятьох товаришів (відео)

Як повідомлялося, упродовж 5 вересня сепаратисти порушили режим припинення вогню 14 разів.