Уночі в Києві попрощалися із військовослужбовцем Збройних Сил України, в.о. замкомбата одного з батальйонів львівської 80-ї окремої аеромобільної бригади Володимиром Кияном із позивним "Тайфун".

33-річний капітан загинув під час виконання бойового завдання.

Його призвали на службу в першу хвилю мобілізації. Як командир роти 80-ї аеромобільної бригади офіцер брав участь у найгарячіших боях.

За декілька днів до демобілізації боєць підірвався на фугасі поблизу Щастя в Луганській області. Група бійців вийшла обстежити місцевість уздовж річки на наявність диверсійно-розвідувальних груп. "Тайфун" зачепив розтяжку. Він загинув на місці і ціною власного життя врятував п'ятьох товаришів.

Читайте також: Пенсіонер підірвався на розтяжці в Станиці Луганській

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Попрощатися із своїм героєм прийшли його бойові побратими, вояки полку "Азов", а також знайомі та друзі воїна. Ховатимуть Володимира Кияна на його батьківщині – у місті Ковель Волинської області.

У чоловіка залишилась дружина та син Данило, якому не виповнилося ще одного року.