Забезпечувати правопорядок на території і блокпостах Донецької та Луганської областей відрядили 53 працівники органів і підрозділів київської міліції.

Українських бійців, які вирушають відстоювати мир та спокій на Сході, провели сім'ї, близькі, родичі та керівництво київської міліції, повідомляє прес-служба МВС.

Заступник начальника ГУМВС України в місті Києві Анатолій Щадило побажав їм доброго здоров'я, наснаги, стійкості, аби гідно і з честю виконувати покладені на них завдання.

"Пам'ятайте, головне на сьогодні, підтримати безпеку населення на територіях, звільнених від терористів. Ви повинні охороняти стратегічно важливі об'єкти та виявляти диверсійні групи. Та все ж визначальним для всіх вас є повернення додому живими та неушкодженими", — зазначив Щадило.

Читайте також: Київська міліція виведена зі штату для переатестації

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Після цього правоохоронців благословив отець Олег із Михайлівського Золотоверхого монастиря.