На Полтавщині оперативні працівники Державної фіскальної служби вилучили 674 тисячі пачок "підпільних" цигарок, які завезли із Донецька.

Про це повідомив перший заступник начальника Головно управління ДФС у Полтавській області Олег Лєднік, передає прес-служба відомства.

Він зазначив, що під час розслідування однієї із справ оперативні працівники ДФС встановили, що мешканець Харкова "з корисливих мотивів та задля особистого збагачення" придбав та транспортував з тимчасово окупованої території України тютюнові вироби. Він не мав на це відповідних дозволів та ліцензій. Загалом, з Донецька зловмисник перевозив незаконно виготовлені цигарки різних торгових марок на загальну суму 9,3 мільйона гривень. Він планував їх перепродати на підконтрольній Україні території.

Читайте також: Нацгвардійці запобігли ввезенню контрабанди

Правоохоронці, під час огляду вантажівки, вилучили зазначені контрафактні тютюнові вироби. Кримінальне провадження направлено до Полтавського районного суду Полтавської області.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, у серпні цього року на Закарпатті СБУ затримала вантажівку з контрафактними цигарками. Зловмисники приховали цигарки популярних марок у спеціально обладнаних дерев'яних схованках. Контрабандний вантаж планувалось доправити до Словаччини.