У четвер, 10 вересня, у Львові відкрили новий гіпермаркет "Ашан". На урочисте відкриття завітало кілька сотень львів'ян. Містяни влаштували велику тисняву - люди почали масово штовхати і ледь не давити один одного, і все заради того, аби стати одними із перших, хто потрапить у новий магазин .

За словами очевидців, здебільшого серед відвідувачів були люди похилого віку.

"Кілька людей при вході впали на кошики для продуктів. Але, на щастя, ніхто не травмувався", - розповів один з відвідувачів супермаркету.

З нагоди відкриття у торговому закладі зробили максимально низькі ціни на крупи, фрукти, консерви, а також роздавали флаєри із 15% знижкою та троянди.

Читайте також: У Львові мітингують проти антиукраїнської книги про Крим

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Відзначимо, новий гіпермаркет "Ашан" на вулиці Володимира Великого став другим у Львові. Він суттєво менший за гіпермаркет у Сокільниках. Наразі мережа налічує 10 гіпермаркетів в Україні, 5 з яких розташовані у Києві і по одному - у Запоріжжі, Кривому Розі та Одесі.