Сьогодні вночі прикордонники відділу "Кучурган" Білгород-Дністровського загону вислали на узбережжя лиману групу реагування для затримання контрабандного спирту. Правоохоронці мали попередню інформацію про його можливе переміщення.

Про це повідомила прес-служба Державної прикордонної служби.

В результаті перевірки прикордонники виявили та затримали 23-річного чоловіка. Він на двох дерев'яних човнах типу "Каюк" намагався незаконно перевезти в Україну контрабанду. Правоохоронці під час огляду виявили 37 каністр зі спиртом. Об'єм кожної складав 30 літрів. Загальна кількість виявленої контрабанди склала 1 110 літрів.

Човни та вантаж передали представникам державної фіскальної служби. Конфіскат оцінюється у понад 60 тисяч гривень.

Читайте також: Правоохоронці вилучили 674 тис. пачок контрабандних цигарок

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

За порушення прикордонного режиму на правопорушника складено адміністративний протокол за статтею "Порушення прикордонного режиму або режиму у пунктах пропуску через державний кордон". На чоловіка наклали стягнення у вигляді штрафу. Окрім цього, за незаконне порушення державного кордону порушник нестиме адміністративну відповідальність у суді.

Нагадаємо, з початку року прикордонники Білгород-Дністровського загону припинили 14 спроб незаконного переміщення спирту загальним об'ємом понад 7 400 літрів.