Наркотичний засіб киянин придбав через мережу Інтернет і отримав товар на одному із поштових відділень. Чоловіка затримали, а порошкоподібну речовину вилучили і відправили на експертизу. Її вартість за цінами "чорного ринку" становить близько 90 тисяч гривень - повідомляє прес-служба МВД України.

Працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Святошинського районного управління міліції столиці затримали киянина при отриманні пакунку у поштовому відділенні. Чоловік намагався втекти, однак на заваді стали оперативники та представники слідчо-оперативної групи, які прибули на місце події.

"Правоохоронці у присутності понятих відкрили посилку. У ній було п'ять звукових колонок, у яких ділки заховали згортки фольги із порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін. Загальна вага вилученого становить 300 грамів. Вартість психотропу за цінами "чорному ринку" складає близько 90 тисяч гривень. Затриманий - 31-річний киянин, який у минулому притягувався до кримінальної відповідальності. Судом йому обрану міру запобіжного заходу - особисте зобов'язання" - повідомив начальник УБНОН ГУМВС України у місті Києві Володимир Рейман.

Читайте також: Студент і міліціонер торгували амфетаміном

Порошок направили на експертизу. Слідчим відділом Святошинського РУ відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Наразі міліція встановлює джерела надходження амфетаміну до Києва та осіб, причетних до його збуту.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще