У суботу, 12 вересня, в зоні АТО зберігалася відносна тиша. З шостої ранку і до 18 годин противник тільки один раз порушив перемир'я.

Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Facebook.

"Так, о 16.35 в районі населеного пункту Сизе, що на Луганщині, диверсійно-розвідувальна група бойовиків до 10 осіб, наблизившись до нашого опорного пункту, відкрила вогонь по українських позиціях зі стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

У результаті вмілих дій бійців АТО ворог відступив. З нашого боку втрат немає, повідомили в прес-центрі.

Читайте також: Прикордонники затримали 7 авто з товарами для "ДНР" та "ЛНР"

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зазначимо, під час робочої поїздки в зону АТО міністр оборони України Степан Полторак оглянув командні пункти штабу АТО в місті Краматорськ і привітав військовослужбовців, які несуть службу в танкових підрозділах з Днем танкіста.

За самовідданість і стійкість, проявлені під час проходження військової служби, підтримання високої бойової готовності військ, міністр оборони нагородив 50 військовослужбовців 1-ї окремої танкової бригади оперативного командування "Північ" і 17-ї окремої танкової бригади оперативного командування "Схід" Сухопутних військ Збройних сил України відзнаками Міністерства оборони України, цінними подарунками та грошовими преміями.