Прикордонники за добу затримали 7 транспортних засобів, які незаконно везли товари та вантажі на непідконтрольну Україні територію Донбасу. Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

"Автівками без належних документів намагалися провезти поза контрольними пунктами в'їзду/виїзду на територію, що тимчасово контролюється бойовиками, товари на суму більше 230 тисяч гривень", - повідомляє Держприкордонслужба.

Зокрема, в районі н.п. Золоте та Верхньоторецьке були затримані 3 автівки, які везли 2,3 тонни продуктів харчування вартістю 150 тисяч гривень. Ще 1,4 тонни продуктів виявили в автівці в районі н.п Цукурине.

Читайте також: Європейські благодійники передали в Луганськ сорок тонн одягу

Крім того на контрольному посту "Солодке" та контрольному пункті "Лисичанськ" правоохоронці затримали 2 транспортні засоби з промисловими і господарчими товари та тютюновими виробами на більш ніж 40 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Наразі транспортні засоби з товарами передали представникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.