Фіксоване останніми днями перемир'я на Донбасі дає можливість Збройним силам України підготувати особовий склад і техніку, зокрема, напередодні зими.

Про це заявив Міністр оборони України Степан Полторак під час поїздки до Харкова, повідомляє Радіо Свобода.

"Останнім часом зона проведення АТО перебуває у стабільному стані…Перемир'я на фронті в цілому зберігається, це дає нам можливість краще підготувати й особовий склад, і техніку. Звичайно, передбачити в подальшому дії терористичних угрупувань дуже важко. Ми цей момент використовуємо для того, щоб забезпечити (армію – ред.), підготуватися до зими, а також підготувати особовий склад", – сказав Полторак.

Нині упорядкування потребують військові полігони, які переповнені через навчання військовослужбовців, говорить міністр.

Читайте також: "Тітушки" зірвали мітинг проти Захарченко в Донецьку

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Останніми днями українські військові заявляють про відносне затишшя на Донбасі, скорочення кількості обстрілів і загалом дотримання режиму тиші в зоні АТО.