Диверсійно-розвідувальні групи бойовиків активізувалися відразу на кількох ділянках уздовж лінії розмежування. Про це написав координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

"Активність ДРГ російсько-терористичних військ помітна в районі Авдіївки, на Артемівському напрямку, в районі Станиці Луганської, на ділянках між н.п. Попасна і Щастя, н.п Волноваха і Тельманове", - написав він.

За його словами, диверсійно-розвідувальні групи терористів проводять розвідку тактичних тилів і бойових порядків сил АТО, здійснюють нетривалі атаки на опорні пункти і блокпости українських військ, а також мінування місцевості.

Читайте також: У Горлівці публічно стратили начальника блокпоста "ДНР"

Тимчук нагадав, що за останні дні було зафіксовано 7 підривів військовослужбовців сил АТО на мінах і розтяжках.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

"Між н.п. Луганське і Миронівське діяла група снайперів під прикриттям вогню великокаліберних кулеметів. У районі Мар'їнки зафіксовано обстріл сил АТО зі стрілецької зброї із застосуванням 82-х мм міномета. Південніше Тельманового в районі н.п. Миколаївка декілька піхотних груп супротивника здійснили два коротких обстріли позицій українських військ", - повідомив Тимчук.

Нагадаємо, упродовж минулої доби проросійські найманці 8 разів порушили перемир'я. Особливо загострилася ситуація наприкінці доби.