У Горлівці та Донецьку зафіксували випадки публічних страт бойовиками своїх побратимів. Про це написав координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

"У Горлівці почалися публічні страти. За спробу самовільної стрільби з артилерійської установки російськими військовослужбовцями був розстріляний начальник одного з блокпостів з числа місцевих жителів", - зазначив Тимчук.

Читайте також: У Мар'їнці працював ворожий снайпер - штаб АТО

Також у Петровському районі Донецька за самоуправство російським командуванням були розстріляні двоє терористів з числа місцевих жителів.

Нагадаємо, моніторингова місія ООН з прав людини в Україні зафіксувала факти масових вбивств цивільних осіб, викрадення людей, тортур та сексуального насильства бойовиками на Донбасі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще