У Запоріжжі Служба безпеки України спільно з прокуратурою затримала двох міліціонерів Головного управління МВС на хабарі у розмірі 110 тис. гривень.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Підполковник і майор міліції вимагали кошти від місцевих наркодилерів за "дозвіл" на створення мережі збуту ацетильованого опію і метадону на території Запорізької області. Співробітники спецслужби затримали міліціонерів у власному автомобілі поблизу місця роботи під час отримання хабара в розмірі 110 тис. гривень", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Впродовж місяця затримано в 10 разів більше хабарників, аніж торік - Порошенко

Силовики відкрили кримінальне провадження. Хабарники затримані, зараз вирішується питання про повідомлення їм про підозру.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Раніше в Слов'янську СБУ при отриманні хабарів затримала чотирьох міліціонерів. Затримані вимагали та отримували гроші від місцевих жителів за непритягнення їх до кримінальної відповідальності за збут наркотичних речовин.