Директор департаменту соціального захисту населення Рівненської обласної адміністрації, депутат Дубенської райради вимагала хабар від керівника санаторію.

Зловмисниця обіцяла сприяти збільшенню кількості путівок на оздоровлення осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Згідно з повідомленням, розмір хабара повинен був становити 10% від суми коштів, переведених для виконання умов договорів.

15 вересня співробітники СБУ затримали чиновницю "на гарячому" під час отримання частини хабара в розмірі дев'ять тисяч гривень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Популярні новини зараз
Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації Ніякої "бусифікації": ТЦК суворо окреслили повноваження В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат
Показати ще

Читайте також: У Запоріжжі міліціонери за 110 тис. грн допомагали наркоділкам

Нагадаємо, що в Запоріжжі Служба безпеки України спільно з прокуратурою затримала двох міліціонерів Головного управління МВС на хабарі в 110 тис. гривень.

Підполковник і майор міліції вимагали кошти від місцевих наркодилерів за "дозвіл" на створення мережі збуту ацетильованого опію та метадону на території Запорізької області.