В Одесі співробітники Управління з протидії незаконному обігу наркотиків попалися при отриманні викупу у розмірі 15 тисяч доларів.

За інформацією облУВС, міліціонери вимагали гроші у заможних батьків дітей за те, щоб не залучати їх до кримінальної відповідальності.

Зокрема, начальник Управління внутрішньої безпеки Костянтин Мчедлішвілі розповів, що зловмисники ловили молодих людей заможних батьків поруч з навчальними закладами, саджали їх в машину і по телефону диктували їх батькам свої умови.

При обшуку в багажнику затриманих знайшли розфасовану по пакетам наркотичну речовину, а також гроші в розмірі 2 100 і 500 доларів США.

Читайте також: Киевские милиционеры пытались подбросить подросткам наркотики

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

На даний момент затримані перебувають у слідчому ізоляторі.

"Ми плануємо вивести співробітників УБНОНу за штат, тобто звільнити, а потім заново призначати тільки тих, хто пройде перевірку. Це стосується і начальника управління", - заявив начальник облУВС Гіоргі Лорткіпанідзе.