Сьогодні у Львові стартує ініціатива День "Велосипедом на роботу".

Як повідомляє ZIK, цей захід спрямований на популяризацію використання велосипеда як повноцінного альтернативного виду транспорту.

Львів'янам пропонують долучитись до проекту в рамках Європейського тижня мобільності-2015.

"День "Велосипедом на роботу" відбувається у вигляді флеш-мобу: їдемо невеликими та великими групами з різних районів міста, зустрічаємося для "велосніданку" о 8:00 ранку на площі Ринок (біля Нептуна). Тут можна буде скуштувати кави, чаю, печива та фруктів", – зазначають організатори.

Збір велосипедистів відбудеться о 7:30, від'їзд о 7:45 з проспекту Чорновола (на зупинці напроти "Мак Дональдса"); вулиці Городоцькій (біля "ТЦ Скриня"); вулиці Княгині Ольги, 65 (кільце Володимира Великого – Княгині Ольги, парковка кафе "Марсель"); та проспекту Червоної Калини, 49 (за зупинкою напроти верхнього Шувару); також з вулиці Студентської, 2 – вул. Зелена (біля банку "Дністер", Водоканал).

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читайте також: До дня Дніпропетровська встановили доріжки для велосипедистів (фото)

Нагадаємо, що політики обласного рівня неодноразово приїжджали на роботу на велосипедах.