Гранати, зброю та набої вилучили у Ковельському районі, на території господарства волинянина.

Про це повідомляє прес-служба волинської міліції.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 29-річного жителя селища Голоби співробітники карного розшуку виявили схованку зі зброєю.

У металевому ящику правоохоронці знайшли цілий арсенал зброї: три гранати Ф-1, два постріли до підствольного гранатомета до АК-74, сім магазинів до вказаного автомата, пістолет-кулемет іноземного виробництва, один снаряд калібру 30 мм, димову шашку, сигнальну ракету та 430 набоїв різного калібру.

Читайте також: СБУ виявили під Черкасами схованку з гранатометами та боєприпасами (фото)

Популярні новини зараз
Магнітні бурі у липні: українців чекає дуже важкий місяць За що ТЦК не може виписати штраф: українцям розповіли про важливу умову Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку Автовласники мають лише 10 днів: хто зважився на процедуру, має поспішити
Показати ще

Вилучене направили на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Волинській області.

"Відкрито кримінальне провадження. Під час проведення досудового слідства буде встановлено походження зброї та її призначення", – повідомив начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.