Перший заступник голови Київської облдержадміністрації заявив, що вперше за останні десять років за фінансовими результатами першого півріччя Київська область показала профіцит бюджету.

Про це він повідомив під час виїзного прийому в селі Шамраївка Сквирського району, передає його прес-служба.

"Незважаючи на загальне складне економічне становище в Україні і військові дії на Донбасі, в Київській області є і хороша новина: вперше за останні десять років за підсумками першого півріччя, в регіоні зафіксований профіцит бюджету. Цей факт дозволяє нам більше уваги приділити соціальним проектам регіону, у тому числі ремонту доріг, шкіл, дитячих садків", - розповів Лев Парцхаладзе.

Читайте також: У Маріуполі очікують провокацій після прибуття "гумконвою" з РФ

На думку чиновника, така позитивна тенденція дає надію, що критичний момент економічного спаду залишився позаду.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Найближчим часом ВР розгляне закон про підвищення соцстандартів, а Кабмін - нову тарифну сітку соцвиплат і заробітних плат бюджетників. Такі зміни - найкращий індикатор того, що економіка країни стабілізується", - зазначив Лев Парцхаладзе.

Крім того, перший заступник голови Київської ОДА підтвердив свої слова, офіційно передавши директору Шамраївської школи сертифікат на 1 млн. 220 тис. гривень для проведення капітального ремонту будівлі, облрада прийняла відповідне рішення в серпні цього року.